domingo, 25 de noviembre de 2012

Las mañanas de la uno


Avui tractarem l'entrevista que va fer Marilo en "Las mañanas de la uno" de tve a Júlia Otero.
L'entrevista es de fa uns mesos, del mes de juliol.


Per a començar l'entrevista parlen del nou programa d'entrevistes "Entrevista a la carta"que fa Júlia a tve i de la trajectòria de Julia per Tve i lo contenta que esta de tornar-hi.

Per a Júlia l'edat més important és els 40, ja que diu que és una edat en la qual saps el que has de fer, tens un grau alt de maduresa, saps el que vols, etc. i encara ets jove.

Seguidament parlen de com porta Júlia les critiques, de la seva tornada, ja que hi han sorgit conflictes per la seva ideologia. I ella molt serena respón "La profesión esta delante de todo" i es defensa contraatacant amb el significat d'idiologia.

Júlia diu, que quan entrevista, entrevista a l'individu, no al personatge. Vol dir que vol conèixer el que no es coneix de la persona.

Un altre tema que li pregunta Marilo a Júlia és per el braintrain i les entrevistes.
També li pregunta per el tipus de personatges que voldria entrevistar, però ella diu que entrevista al que ella vol i a qui vol, però fa una critica de com els gran empresaris no els i pots fer, o no concedeixen entrevistes.

Marilo aconseguix que Julia aclareixi el que va dir el altre dia al seu programa de radio a Onda Cero, ja que ella tenia diners en bolsa i els a perdut. I diu que tothom ha perdut diners directa o indirectament. Comença a recordar el que li deia els seus avis de la fam que passaven.

Júlia està orgullosa d'ella mateixa, però que a fet la seva feina sense trepitjar i sense fer mal a ningú.
I quan va ha entrevistar se'l prepara molt i saber-hi tot el que pot saber i més per a conèixer al entrevistat, i respectar-lo, sabent escoltan-lo.

L'entrevista és molt bona, ja que deixa veure a la Júlia professional i personal que no coenixem.

Us penjo, l'entrevista i us animo al que el vegeu, ja que pots aprendre molt de com fer una bona entrevista i com comportar-se quan t'entrevisten.



No hay comentarios:

Publicar un comentario