jueves, 6 de diciembre de 2012

Júlia en la Onda

Ahir dia 5 de desembre del 2012, Júlia Otero va entrevistar al cuiner Carlos Herrero, per parlar del seu nou llibre "Mis recetas favoritas".

Durant l'entrevista, Júlia va llegint cites que apareixen en el llibre i li va preguntant sobre aquestes, per exemple li pregunta quin aliment mai hi afageix als seus plats, ell li respón la mantega, el formatge i la llet. Parlen del menjar de la crisis o de reciclatge, que abans en època de guerra era molt comú i que ha tornat a aparèixer. A la Júlia li sobte que en el llibre parli bé del menjar precuinat, ell afirma que és bo i que sempre es pot millorar afegint-hi el que falti o el que vulguis.
En el llibre hi ha un capítol sencer que parla de les truites de patates, Carlos Herrero diu "Voy buscando la tortilla de patatas perfecta por España" no ha trobat cap que superi a la de la seva mare.
L'entrevista finalitza parlant d'una pregunta que li va fer Carlos Herrera al president d'Espanya, ja que l'entrevistat és apolític.
 
L'entrevista es fa amena ja que Júlia explica anècdotes, amb això aconsegueix un clima familiar i proper. Es nota que són amics entre ells ja que demostren una actitud còmode i amigable.

Us deixem l'entrevista per si la voleu escoltar:

http://podcast.ondacero.es/mp_series1/audios/ondacero.es/2012/12/05/00115.mp3

No hay comentarios:

Publicar un comentario