martes, 4 de diciembre de 2012

Buenafuente i Berto "TODO ESTO NO TENDRÍA SENTIDO SI NO HUBIERA UNA BUENA QUÍMICA PERSONAL


Avui parlaré de l'entrevista que Júlia fa a berto i bonafuente.

Comença, parlant de com van ser els seus principis als mitjans de comunicació, que casualment tots dos han fet el mateix recorregut. Primer radio, televisió i ara el teatre.

L'entrevista és per parlar de la nova obra de teatre "NADIE SABE NADA" . Júlia molt curiosa li pregunta el perquè d'aquest títol. Ells responen en forma d'anècdota i que és una expressió que un dia li van dir a Buenafuente per a tractar de treure'ls del amunt i que deixara d'insistir.

L'entrevista es va desenvolupam de forma molt amistós i familiar.

Comencen a explicar de què tracta l'obra i Julia pregunta si esta guionitzat, ja que l'obra és una diàleg entre ells. Buenafuente diu que n'es una obra tota plena d'improvisacions. Això fa que Júlia els sorprèn amb quan planteja una pregunta trampa la qual ells cauen, i és la següent: Si l'obra es basa en un diàleg improvisat, quan aquestes diàlegs es vagin repetint de forma continuada, alguns gags que sorgeixen tornaran a pareixen per què funcionen, però lo que s'anirà perdent improvisació i se convertira en un guio.

Aquesta pregunta afirmació els sobte a tots dos, i ho reconeixen, però intentaran que no sigui així ja que entre ells hi ha molta quimica i es coneixen molt bé.

En l'entrevista critiquen l'estat de la crisis de les televisions i comparen els programes espanyols amb els dels americans.

Aprofiten per a fer una previsió del futur, de la tecnologia informàtica i la televisió. On la televisió que avui coneixem desapareixerà i es reinventara en una televisió que la podrem configurar nosaltres desde bases de dades, fent las teva pròpia parrilla televisiva.

En el tema de l'humor, cal dir que, Julia intenta explicar  o recordar acudits de com es comunicant les persones majors del poble i comencen tots tres a fer humor. Julia intenta explicar un altre acudit, però la realitat que no es la seva especialitat, lo seu es mes, l'humor sarcàstic i metafòric de la critica.

A continuació parlen de les descobertas que a fet Buenafuente, de personatges còmics com Goodoy i Berto.

Per a ell el que es important és:  la forma de parlar, saber fer factors sorpresa, talent, la veu personal.

L'entrevista és molt divertida, i Júlia fa unes entrades per a les preguntes molt bones, i fa que ells es sentin bé i parlin de coses personals i professionals.

Us penjo l'enllaç de l´entrevista per a que la pogeu escoltar i passar una bona estona.

http://www.ondacero.es/podcast_rss/1002799.xml



No hay comentarios:

Publicar un comentario